Chikuzenni(pui cu legume)



1 piept de pui
1/2 gobo
3 ciuperci shiitake
6-10 pastari
1/2 pachet de konnyaku
1 lingura de shioga rasa
2 linguri ulei

50 ml soy sos
1 lingura mirin
3 linguri zahar
1 lingura kombucha
400 ml apa

1 . Se taie gobo si se pune intr-un vas cu apa.

2. Pastarile se taie si se fierb cu sare ,se clatesc cu apa rece apoi se pun intr-un vas strecuratoare.
3. Carnea,morcovul,konnyakul si ciupercile se taie in bucati mici.

4. Intr-o tigaie prajim carnea pana devine alba dupa care adaugam 1 si 3 si mai prajim ptr 2-3 minute,dupa care adaugam apa si fierbem curatand spuma care se formeaza.
5. Adaugam apoi o lingura de kombucha si fierbem ptr 4 min,apoi zaharul si mirinul si mai fierbem 5 min si la sfarsit adaugam soy sauce si continuam sa fierbem pana ce aproape tot lichidul se evapora.
6. La sfarsit adaugam pastarile si shioga si amestecam bine.




Niciun comentariu:

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.