1 piept de pui
1/2 gobo
3 ciuperci shiitake
6-10 pastari
1/2 pachet de konnyaku
1 lingura de shioga rasa
2 linguri ulei
50 ml soy sos
1 lingura mirin
3 linguri zahar
1 lingura kombucha
400 ml apa
1 . Se taie gobo si se pune intr-un vas cu apa.
2. Pastarile se taie si se fierb cu sare ,se clatesc cu apa rece apoi se pun intr-un vas strecuratoare.
3. Carnea,morcovul,konnyakul si ciupercile se taie in bucati mici.
4. Intr-o tigaie prajim carnea pana devine alba dupa care adaugam 1 si 3 si mai prajim ptr 2-3 minute,dupa care adaugam apa si fierbem curatand spuma care se formeaza.
5. Adaugam apoi o lingura de kombucha si fierbem ptr 4 min,apoi zaharul si mirinul si mai fierbem 5 min si la sfarsit adaugam soy sauce si continuam sa fierbem pana ce aproape tot lichidul se evapora.
6. La sfarsit adaugam pastarile si shioga si amestecam bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu