
sunt pur si simplu delicioase!eu recunosc nu sunt fana spagette dar pe acestea le mananc mereu cu placere.
Deci avem nevoie de:
200 gr sunca,bacon
200 ml smantana lichida neindulcita
3 albusuri
1/2 ceapa
50 ml vin alb
50-80 gr parmezan(dupa placerea fiecaruia)
400 gr de paste
sare ,piper,pasery uscat
PREPARARE:
~Prajim baconul taiat cubulete sau fasii mai subtiri,cu o lingurita mica de ulei de masline.Dupa care punem rezultatul intr-o farfurie.
~Punem pastele la fiert,cu o lingurita de ulei de masline,o foaie dafin,si sare.
~In aceasi tigaie calim apoi ceapa taiata marunt,pana devine lucioasa,sa nu isi schimbe culoarea!!!,adaugam vinul si lasam pana se evapora ,apoi adaugam smantana(nama cream),si oprim focul cand incepe sa fiarba.
~Amestecam galbenusurile cu parmezanul
~Pastele fierte se clatesc cu apa calda si se strecoara bine de apa,dupa care se adauga in tigaie si se amesteca bine cu smantana.
~Adaugam oul amestecat cu parmezan ,amestecam repede (altfel obtinem un soi de omleta)
~dupa gust adaugam sare ,piper si patrunjel uscat
~la sfarsit amestecam si baconul.
POFTA BUNA!
~s
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu