Desert "Portocala"

2 portocale 4 linguri de zahar 1 lingurita de gelatina 2 linguri apa Se taie portocalele in 2 si se storc bine de suc(aprox 180gr),se curata cu o lingurita restul de pielita. Topim gelatina cu cele 2 linguri de apa. Incalzim sucul de portocala si adaugam zaharul,amestecand continuu la foc redus pana se topeste zaharul. oprim focul si adaugam gelatina,iar cand se mai raceste putin adaugam sucul in coaja de portocala.

2 comentarii:

Pofticioasa Sefa spunea...

Ce bine arata! Un desert exact pe gustul meu, cu fructe si simplu de facut!
te pup, o zi deosebita!

Gabriela spunea...

Asa e, si simplu si usor si natural...

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.