Tofu ghioza


Ingrediente:
1/2 pachet tofu (150 gr)
150 gr carne tocata(de preferinta porc)
2 linguri praz taiat  marunt
2 frunze de varza chinezeasca
1/2 legatura nira
1 lingurita mica usturoi ras
1 lingurita miga shioga  rasa
1 lingurita ulei de goma
1 lingurita soy  sos
sare,piper

Foi ptr ghioza
1/2 lingurita amidon

  1. tofu se scurge bine de apa
  2. varza chinezeaca o taiem  marunt si  o  stoarcem  bine  de  apa
  3. intr-un  castron  mare  amestecam toate ingredientele
  4. pe  o  foaie speciala  de  ghioza  punem  cate  o lingurita  din  compozitie,umezim  cu  apa  marginile  foilor  si  apoi  le  unim.
  5. intr-o  tigaie punem 2  linguri  de  ulei  si  prajim  la  foc  mare  pana  capata  culoare  aurie.
  6. adaugam  apoi  1/4 cana  apa  amestecat  cu  o 1/2 lingurita de  amidon  si  continuam  sa  le  fierbem  acoperit  aprox  5  min
  7. daca  apa  nu a  scazut  complet scoatem  capacul  si  mai  prajim  putin 
se  serveste  cu  soy  sos!

Un comentariu:

Anonim spunea...

cum se pregatesc foile pt ghioza?????

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.