1/2 pachet tofu (150 gr)
150 gr carne tocata(de preferinta porc)
2 linguri praz taiat marunt
2 frunze de varza chinezeasca
1/2 legatura nira
1 lingurita mica usturoi ras
1 lingurita miga shioga rasa
1 lingurita ulei de goma
1 lingurita soy sos
sare,piper
Foi ptr ghioza
1/2 lingurita amidon
- tofu se scurge bine de apa
- varza chinezeaca o taiem marunt si o stoarcem bine de apa
- intr-un castron mare amestecam toate ingredientele
- pe o foaie speciala de ghioza punem cate o lingurita din compozitie,umezim cu apa marginile foilor si apoi le unim.
- intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si prajim la foc mare pana capata culoare aurie.
- adaugam apoi 1/4 cana apa amestecat cu o 1/2 lingurita de amidon si continuam sa le fierbem acoperit aprox 5 min
- daca apa nu a scazut complet scoatem capacul si mai prajim putin
Un comentariu:
cum se pregatesc foile pt ghioza?????
Trimiteți un comentariu