6 buc de peste
Pt marinat: 3 linguri de sake+ 6 linguri sos de soia
Teryaki sos: 3 lingurite zahar
6 linguri mirin
6 linguri sos de soia
Pestele se tine la marinat 15 min,dupa care fiecare bucata se scoate pe hartie de bucatarie si se sterge.
Prajim pestele intr-o cratita de teflon,daca nu avem vom folosi o lingurita de ulei.Pestele este gras si eu nu am folosit ulei.
Dupa ce am obtinut culoarea dorita adaugam sosul ptr teriyaki , si continuam sa fierbem pana va scadea tot lichidul,astfel incat sa acoperim tot pestele pe amandoua parti.
Se serveste cu ghimbir( ginger--jp shioga) murat cu otet.
2 comentarii:
Arata extraordinar...si sunt sigura ca nu as refuza doua portii... Felicitari! Chiar esti o superbucatareasa...
hey..i am QIS from Malaysia. thank you for dropping by. you have a lovely site here. =)
Trimiteți un comentariu