Paine cu crema de somon afumat si branza


ALUAT:
200 gr faina
6 gr de drojdie
100 ml apa calduta
3gr sare
20 gr zahar
20 gr unt
20 gr ou
25 gr patrunjel tocat
Aluatul eu il fac mereu la masina de paine.Ptr cei care nu au si  vor sa incerce se  amesteca drojdia cu apa calduta si se lasa 10 minute dupa care restul ingredientelor lasand ptr sfarsit faina.Se lasa apoi aluatul la crescut o ora si se modeleaza.

      CREMA DE  SOMON AFUMAT CU BRANZA                                                                                

200 gr somon afumat
1/4 ceapa
1lingurita lamaie
100 gr branza topita
Am dat la robot pestele afumat si ceapa,am adaugat  lamaia si am amestecat cu branza topita.
Se coace la 180 grade 20 min.





3 comentarii:

Diana Didona spunea...

MMMMM, delicios...........

MONONOKE KITCHEN spunea...

grozava reteta, face cu ochiul
din toate punctele de vedere!

Evelina spunea...

Mmmmm bune sunt bucatarelile tale!!!!
Ca semn de apreciere gasesti in pagina mea premii pentru tine.
Te astept sa le iei acasa la tine,daca vrei... si eventual sa le dai mai departe spre cine doresti tu!
Spor la treaba !

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.