Muffins choco


Ingrediente:
250gr unt nesărat la temperatura camerei,
200 gr faina
5 gr praf de copt
1 lingurita de sare
150-170 gr zahar
 2 ouă mari esenta vanilie
1/2 cana lapte optional bucati de ciocolata
Amestecam faina cu praful de copt si sarea. Untul si zaharul le amestecam bine cu u n mixer. Se amesteca si ouale ,se adauga laptele si la sfarsit le amestecam pe toate. Le dam la cuptor 180 grade ptr 20-30 min.
Le-am ornat cu ciocolata topita.

5 comentarii:

claudia spunea...

Felicitari pt acest blog incintator si multe salutari din Tenerife!
Claudia

Monica spunea...

Ti-au iesit minunat...
Mi-a venit pofta si de ciocolata de casa , pacat ca aici nu gasesc foi de napolitane .Am un pachetel de lapte praf care acusi expira , mersi de reteta maine am sa o fac.

GABRIELA spunea...

claudia,moni va multumesc ptr vizita.Moni iti spun sincer ca ciocolata de casa e super si daca nu o fac odata pe luna poftesc ingrozitor la ea...si sa stii ca nici eu nu am napolitane si o fac fara,e la fel de buna.

Lissa's Cakes spunea...

Ce frumosi ti-au iesit si sunt foarte buni!

Anonim spunea...

Buna ziua,

Sunt incantata sa va anunt ca astazi incepe cea de-a doua editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Festivalul Blogurilor Gustoase este o competitie special dedicata blogurilor culinare redactate in limba romana.Vrem ca la acest eveniment sa ne reunim, indiferent de distantele geografice care ne despart, sa ne imprietenim si sa celebram pasiunea noastra comuna, arta culinara.

Va invit, asadar, la acest eveniment care se desfasoara in perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2009. Puteti castiga 16 electrocasnice ultraperformante oferite de sponsorul oficial, trofee si diplome de onoare. Alaturi de noi la acest eveniment se afla si reprezentati de prestigiu ai presei romanesti, care vor duce mai departe vestea Festivalului si ii vor face cunoscuti pe castigatori.

Exista 15 categorii de concurs si dumneavoastra va puteti inscrie la oricate categorii doriti sa participati.
Pentru a va inscrie blogul, este necesar sa completati formularul de inscriere pana pe 1 noiembrie ora 23:59(http://www.gustos.ro/concurs/inscriere.html).

Toate informatiile despre Festivalul Blogurilor Gustoase le puteti afla de aici: http://www.gustos.ro/concurs/

Va multumesc pentru timpul acordat. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.

Anca Tenita,

Marketing Manager Gustos.ro
Tel: 021.32.41.404
Email: anca@tree.ro
Web: www.gustos.ro

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.