Ptr 5 portii medii:
aluatul ptr painici: 200 gr faina
20 gr zahar
20gr unt
30 gr ou (1/2 ou)
3 gr sare
100 ml apa calduta
4 gr drojdie uscata.
Se amesteca drojdia cu apa calduta si se lasa 10 min dupa care adaugam si restul ingredientelor.
Se lasa la crescut o ora si dupa ce le modelam ,le crestam putin si le mai lasam inca o ora la crescut la loc caldut.Se ung apoi cu jumatatea de ou ramasa.
Se coc apoi la 180 grade ptr 20 min.
Se taie painea ca in imaginea a doua si se scoate miezul .Adaugam in spatiu format aprox 50 gr branza ptr pizza si dam la renji (microunde) 700 W ptr 40 secunde.capacelul il taiem buc pe care le vom manca cu branza din interiorul painei.
3 comentarii:
Aluatul a crescut tare frumos si sigur combinatia e gustoasa. Pupici tizo!
Uh, ce bun! Salivez!
Gabriela,Monoke combinatia e deliciaosa paine proaspata cu branza care s e topeste....si e si foarte usoara...
Trimiteți un comentariu