cheese fondue( bread bowl)



Ptr  5 portii  medii:
aluatul  ptr  painici:  200 gr faina
                              20 gr zahar
                              20gr unt
                              30 gr ou (1/2  ou)
                              3 gr sare
                              100 ml  apa  calduta
                              4 gr drojdie  uscata.
Se amesteca  drojdia  cu  apa calduta  si  se  lasa  10  min  dupa  care  adaugam  si  restul  ingredientelor.
Se  lasa  la  crescut  o  ora  si  dupa  ce  le  modelam ,le  crestam  putin  si  le  mai  lasam  inca  o  ora  la  crescut  la  loc  caldut.Se  ung  apoi  cu    jumatatea  de ou  ramasa.
Se  coc  apoi  la  180 grade  ptr  20 min.
Se taie  painea  ca  in imaginea  a  doua  si  se  scoate  miezul .Adaugam  in  spatiu  format  aprox 50  gr  branza  ptr  pizza  si  dam  la  renji (microunde)  700 W  ptr 40 secunde.capacelul  il  taiem  buc pe  care  le  vom  manca  cu  branza  din  interiorul  painei.






3 comentarii:

Gabriela Cara spunea...

Aluatul a crescut tare frumos si sigur combinatia e gustoasa. Pupici tizo!

MONONOKE KITCHEN spunea...

Uh, ce bun! Salivez!

Gabiela spunea...

Gabriela,Monoke combinatia e deliciaosa paine proaspata cu branza care s e topeste....si e si foarte usoara...

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.