Ingrediente:
pui(recomand copanelele)
1 lamaie
1/2 ceapa
10 -12 ciuperci
200 cc smantana
300 cc supa de pui
1/2 lingurita usturoi
3 linguri unt
sare,piper,foi de dafin 2,cimbru
MDP:
-se pune la marinat ptr 30 min carnea,cimbru, zeama de la o lamaie si 2 foi de dafin
-intre timp inabusim ceapa si usturoiul cu cele 3 linguri de unt
-dupa 30 min intr-o alta tigaie prajim carnea adaugand sare si piper dupa gust ptr a obtine o culoare frumoasa(pastram sucul in care a stat)
-peste ceapa adaugam supa de pui,carnea prajita,sucul de lamaie ramas,smantana si ciupercile si le mai fierbem 10-15min
-se adauga din nou sare,piper dupa placere.
Un comentariu:
ah..ce bine arata,sunt inebunita dupa sosuri albe la fripturi (*=*).
Felicitari!
Trimiteți un comentariu