
Adaugam puiul si il lasam la marinat ptr 20-30 min.
Intr-o tigaie incalzim la 160 grade uleiul (cam 2 cm in inaltime),si prajim puiul pana obtinem o culoare aurie.Dupa care prajim foarte putin si shishito.
Puiul se scoate pe hartie de bucatarie ptr a se mai scurge din ulei.
Se serveste cu lamaie si shishito.
Un comentariu:
Salut,
Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef
Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.
Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.
Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".
Toate cele bune,
Vincent
Petitchef
Trimiteți un comentariu