Tori no Karaage (pui prajit in stil japonez)

2 pulpe de pui lamaie shishito sare amidon (starch) 50 ml soy sauce 1 lingura sake 30 ml mirin 1 lingura zahar 1 lingura usturoi ras Taiem puiul in bucati mici. Amestecam soy sauce,sake,mirin,zaharul si usturoiul .
Adaugam puiul si il lasam la marinat ptr 20-30 min.
Il punem apoi intr-o strecuratoare si il trecem apoi prin amidon.
Intr-o tigaie incalzim la 160 grade uleiul (cam 2 cm in inaltime),si prajim puiul pana obtinem o culoare aurie.Dupa care prajim foarte putin si shishito.
Puiul se scoate pe hartie de bucatarie ptr a se mai scurge din ulei.
Se serveste cu lamaie si shishito.

Un comentariu:

vincent spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.