120 gr faina calitate superioara
30 gr faina calitate inferioara
15 gr unt
15 gr zahar
3 gr drojdie uscata
2 gr sare
1/2 ou
70 gr apa
Ptr ciocolata:
faina 15 gr
cacao 5 gr
lapte 30 gr
1/2 ou
zahar 25 gr
unt 5 gr
Am amestecat 1/2 ou cu apa putin calduta care impreuna trebuie sa aiba 100 gr ,am adaugat drojdia ,am lasat 5 min la odihnit dupa care am adaugat la restul ingredientelor,si le-am amestecat la masina de paine.
Cand programul e gata se lasa 40 min la crescut.
Crema de ciocolata:
Restul ingredientelor le amestecam bine cu telul,dupa care adaugam faina amestecata cu cacaua si continuam sa amestecam,la foc mic pana obtinem o crema mai groasa decat custard crema(sau crema de patiserie).Lasam putin la racit si punem rezultatul intr-o folie sau punga si il dam la frigider pana este gata aluatul.
Se intinde aluatul si in mijloc se pune ciocolata ,impachetam odata apoi modelam iar ,impachetam inca odata de la capete si iar modelam,si inca odata,in total de trei ori,modelam di n nou ca in fotografii,impartim in trei si impletim.
punem rezultatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina,sau folosim hartie cerata,o lasam a doua oara la crescut ,intre 40min-1h.
Se coace la cuptor ptr 20 min la 190 grade.
2 comentarii:
Ce fain arata....si a fost si delicioasa...multumec .Pup
ce delicios arata !!!yami!
Trimiteți un comentariu