Aluat fursec alb:
100 gr faina
50 gr unt
40 gr zahar pudra
20 gr ou
1 lingurita coaja de portocala sau lamaie
Aluat fursec cacao:
90 gr faina
50 gr unt
40 gr zahar pudra
20 gr ou
esenta vanilie...sau coaja de portocala sau lamaie
Am pus aluatul cu compozitia alba intr-o punga cu fermoar,si pe ce cu cacao la fel si i-am lasat pe copii sa il amestece.Am lasat apoi punga in frigider ptr jumatate de ora ,dupa care am intins o foaie intre 2 hartii cerate(hartie de copt),am taiat modelul dorit cu forma,dupa imaginatie.
Am copt in cuptorul preincalzit 15 minute ,la 180 grade.
5 comentarii:
Foarte frumoase inimioarele tale, cred ca daca punem un pic de colorant rosu in compozitia alba, ar iesi inimioarele roz... Felicitari pentru reteta !
vai,,Gabriela ,,m-ai dat gata ,,sunt asa de frumusele !!!! super idee!!!!
Ce frumoase sunt ,super idee asa in doua culori!
Felicitari...
Reusita este maxima...
cce frumoase sunt inimioarele, felicitari...am un premiu pt tine, cand ai timp poti sa-l ridici de pe blogul meu
Trimiteți un comentariu