2010 Japan Show Cake Tokyo

Anul acesta am ajuns si eu la expozitia de torturi si prajituri din Tokyo.Torturile au fost superbe toate,o adevarata arta,si au fost expuse de profesionisti si incepatori.S-au dat premii bineinteles si o parte din aceste minunatii le-am fotografiat.Sper sa ajute pe cei care au curajul sa incerce asa ceva.Eu una recunosc nu sunt capabila decat sa admir.















Voi posta mai multe fotografii pe http://secventedeviata.blogspot.com/







10 comentarii:

mirela spunea...

ce minunatii,daomne ce har au unii,eu nici daca ma mani nasc o data nu realizez asa ceva,felicitari celor care pot.O zi frumoasa!!

Unknown spunea...

Vai Doamne Dumnezeule, ce minuni, ce arta...este absolut magnific!!! Multumesc de poze! Eu una nu mai am cuvinte. Jos palaria pentru cei ce pot realiza asa ceva!!!
Pupici dulci, Gabi!!!

lauralaurentiu spunea...

Ce pot sa zic mai mult decat "wow"!

Te rog frumos, daca doresti sa ma ajuti, o sa iti solicit un minim efort, acela de a inlocui in blogroll-ul tau Cuina Banateana cu Retete ca la mama (asa se numeste blogul meu de azi) si linkul este www.retetecalamama.ro. Iti multumesc din suflet. Laura Laurentiu - Retete ca la mama

Anonim spunea...

feine Lucruri , da sä nu uitäm cä Japan are cele mai mari Preturi din Lume ce priveste Dulciurile..
Am väzut Luni in Tokyo , o bucatä de Präjiturä costä 15-24 USD......
De aia , cine paote sä
se ajute singur , economiseste mult...

Gourmand

Lissa's Cakes spunea...

Ce superbe sunt...

GABRIELA spunea...

mirela ,mersi mult de vizita,si ca sa te incurajez putin trebuie sa iti spun ca cei care au prezentat torturile de la show sunt persoane care au o scoala speciala,pe care probabil ca daca am avea posibilitatea sa o facem,am reusi si noi sa realizam asa minunatii!dar cum intr-o viata nu le poti face pe toate...unii fac altii admira..altii mananca...

GABRIELA spunea...

iulia multumesc ptr vizita,ai un blog superb,jos palaria si la tine.PUPICI!

CristinaK spunea...

Sarbatori Fericite, Gabriela!

mirela spunea...

Draga mea,m-am tot gandit la tine zilele astea,si nu stiam daca sa-ti scriu sau nu,,,,,as fi tare fericita daca ai da un semn de viata,desi stiu ca nu asta iti este prioritatea acum,,,,eu sper ca esti bine,sanatoasa si vei scrie si pe blog curand.Te pup cu mare drag!!!!

Evelina spunea...

Astazi ma gandeam sa iti transmit ca imi place blogul tau
Bun,dar...cum sa procedez oare?!
Asa a aparut acest buchetel de ganduri bune si purtator al aprecierilor mele.
Deci poate fi catalogat ca un premiu ...plecat de la suflet, pentru alt suflet...de BUCATAR :))
Il gasesti la mine pe blog!!!!

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.