Ingrediente:
200 gr faina
20 gr zahar
100 gr apa calduta
4 gr drojdie uscata
20 gr unt
20 gr ou (1/2 ou)
3 gr sare
dulceata dupa preferinta
gelatina
Se amesteca drojdia cu apa calduta si se lasa 10 min.
Amestecam si restul ingredientelor si le lasam la crescut ptr o ora.
Se imparte apoi aluatul 7-8 bucati,se modeleaza ca in imaginile urmatoare.Se mai lasa la loc caldut inca odata la crescut,aprox 20-30 min,dupa care se umplu cu dulceata.
Se dau la cuptor 20 min la 180 grade.
Cand se scot se ung cu gelatina.(daca mai apucati!)
3 comentarii:
Very nice!
Ce bine arata...am si eu o reteta de genul asta dar aluatul este di acela de pateurii...
Mary thank you.Blueeyes abia astept sa faci pateurile.Mie imi iese cu aluat de paine,nu am inca o reteta satisfacatoare de pateuri.
Trimiteți un comentariu