Dupa  atatia  cozonaci  mi-au  ramas  multe  albusuri,pe  care  le-am  folosit  la  bezele.
5 albusuri (160 gr )             
350 gr zahar                       
1  lingura  zeama  de lamaie
esenta de  vanilie               
Punem  ingredientele intr-un  vas mai  mare  si amestecam cu  mixerul  ptr  5  min,dupa  care  vom  pune  vasul  pe  o  oala  cu  apa fierbinte,fara  ca  vasul  sa  ia  contact  cu  apa,in  asa  fel  incat  sa  nu  iasa  vaporii afara,si  cotinuam  sa  amestecam  la  mixer  inca  10  min,dupa care  luam  vasul  de  pe  oala  si  mai  amestecam  2-3  min.Dam  forma  bezelelor  si  le  coacem  la  130  grade ptr 30-40  min.Daca  bezelele  incep  sa  isi  schimbe  culoarea  le  acoperim  cu  o  folie  de  aluminiu  si  continuam  sa  le  coacem  pana  se   usuca.(eventual  se  pot  coace  cu  usa  cuptorului deschisa)
 
8 comentarii:
La Multi Ani ! Bonne année !
woow ce bine arata!felicitari si la multi ani!
LA Multi ANI! va multumesc mult ptr vizita!
La multi ani si numai bine!
Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de cel mai frumos 2010! La Multi Ani!
Minunate bezele!
Multi ani fericiti iti doresc!
un premiu asteapta sa il ridici de pe blogul meu
ti-au iesit f frumoase, am facut si eu dar s-au rumenit un pic la fund...oare de ce? focul a fost f f mic...
Trimiteți un comentariu