Dupa atatia cozonaci mi-au ramas multe albusuri,pe care le-am folosit la bezele.
5 albusuri (160 gr )
350 gr zahar
1 lingura zeama de lamaie
esenta de vanilie
Punem ingredientele intr-un vas mai mare si amestecam cu mixerul ptr 5 min,dupa care vom pune vasul pe o oala cu apa fierbinte,fara ca vasul sa ia contact cu apa,in asa fel incat sa nu iasa vaporii afara,si cotinuam sa amestecam la mixer inca 10 min,dupa care luam vasul de pe oala si mai amestecam 2-3 min.Dam forma bezelelor si le coacem la 130 grade ptr 30-40 min.Daca bezelele incep sa isi schimbe culoarea le acoperim cu o folie de aluminiu si continuam sa le coacem pana se usuca.(eventual se pot coace cu usa cuptorului deschisa)
8 comentarii:
La Multi Ani ! Bonne année !
woow ce bine arata!felicitari si la multi ani!
LA Multi ANI! va multumesc mult ptr vizita!
La multi ani si numai bine!
Cu tot parfumul florilor, cu toate luminile din lume, cu toate zambetele copiiilor iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca. Sa ai parte de cel mai frumos 2010! La Multi Ani!
Minunate bezele!
Multi ani fericiti iti doresc!
un premiu asteapta sa il ridici de pe blogul meu
ti-au iesit f frumoase, am facut si eu dar s-au rumenit un pic la fund...oare de ce? focul a fost f f mic...
Trimiteți un comentariu