Lectia Nr 1,Palariute



Astazi am avut prima mea lectie de sugarcraft,lectie in care am invatat un pic din secretele modelarii pastei de zahar.Sunt  sigura  ca  sunt multe  persoane interesate in aceasta arta,dar  care o  gasesc prea dificila,si nu incearca niciodata.Dupa ce m-am  minunat mai bine de un an pe unele bloguri,la  tot  felul de torturi ,mi s-a ivit si  mie sansa  sa  invat un pic...Da,am gasit  aici de cumparat un set de 5 lectii,cate una pe luna,cu tema diferita.Prima lectie sunt  aceste palariute.Azi nu am  reusit sa fac poze pas cu pas dar promit ca am  sa reiau experimentul si revin  cu poze mai explicite.Palariuta verde este facuta de mine ,celelate de alte studente,una dintre ele are in jur de 60 de ani,deci se poate oricand....Va voi impartasi si voua un pic din ceea ce invat eu.Data viitoare voi invata sa fac gargarite.

12 comentarii:

Oana spunea...

N-ai zice ca sunt realizate de o amatoare... Arata foarte profesionist... M-ai convins sa te urmaresc in procesul tau de instruire in arta sugarcraft-ului si sa-ti imprumut din ideile tale atunci cand vreau sa-i surprind pe cei dragi cu ceva deosebit de delicios...

Blueeyes spunea...

Waw ce faine sunt...abea astept explicatiile la cum se prepara.Te pup si Ganbare.

miha-akita spunea...

Gabi,foarte frumos ceea ce faci.si pe mine ma pasioneaza,desi nu am incercat decat odata,felicitari si arata bine palariutele,sa vii si cu alte modele,te asteptam si bafta multa!pupp

.✿*E LENA*✿. spunea...

Gabriela,arată superb
aceste pălăriuţe şi
te întreb cum se poate modela
din zahăr aşa ceva?
Un weekend excelent iti doresc!
Te pup şi îmbrăţişez cu drag!

furnicuta boscodina spunea...

ai nevoie de o musca-n lapte? eu pic oricum :)

stii de campania"sfoara-n tara"? no , ca am ridicat-o si la rangul de campanie . esenta: gospodinele din blogosfera isi fac cadouri. Ce , cum , unde si cum gasesti pe blogul meu la categoria "d'ale boscodinelor- sfoara-n tara". daca iti face placere , te asteptam cu bratele deschise. O zi superba si scuze pentru bruiaj :)

maria mihalache spunea...

Cat sunt de frumoase....tare mult imi plac...felicitari!
O zi buna!

GABRIELA spunea...

Oana draga sunt convinsa ca vei reusi,si cu siguranta cei din jurul tau vor fi foare mandrii de tine.Toti am invatat din greseli si nimeni nu sa nascut stiut...asa ca..la treaba..

GABRIELA spunea...

Blueeyes trebuie sa mai astepti putin ca nu mi-a trecut prin cap sa fac poze ...si acum trebuie sa fac un tort ceva ca doar asa de expozitie nu mai vreau...

GABRIELA spunea...

Miha-akita,elena,boscodina...,maria-mihalache...va multumesc mult de vizita si sper sa va incant si cu alte modele.PUPICI...

alina spunea...

daca ai sti de cand vreau si eu sa invat sa fac diverse flori decor pt totr..
eu urmaresc un film chinezesc despre bucatareala si imi place f mult ce ingrediente folosesc, pe linga faptul ca pun suflet!!

maria elena spunea...

Minunate toate!

Anonim spunea...

buna, te rog sa imi spui cum se face aceasta pasta de zahar. e vreo reteata pe undeva ca nu o gasesc. Ms

  • Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu o persoana,fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile,nici sa-ti masori cuvintele.
  • Prietenii si banii...uleiul si apa
  • Nu rupe firul unei prietenii ,caci chiar daca il legi din nou,nodul ramane
  • Cel care n-a simtit niciodata farmecul unei prietenii sincere si dezinteresate nu cunoaste toata fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.