Ingrediente: 250 gr faina
13 gr zahar
5 gr sare
20 ml ulei masline
3 gr drojdie uscata (8 gr drojdie proaspata)
150 ml apa
Pentru umplutura: 3 linguri sos de rosii (ketchup)
1/2 ardei gras rosu
cateva feliute de bacon taiate marunt
3 - 4 bucati asparagus fiert si taiat
1 - 2 ou(a) fiert(e)
branza de pizza 60 gr~
Toate ingredientele le-am pus in masina de paine si am facut aluatul, pe care l-am impartit in 6. Am amestecat continutul pentru umplutura (puteti folosi ce aveti: carne,ciuperci ,ceapa...), dupa care am facut pliculete cu aceasta compozitie. Pe alocuri am intepat cu furculita, am uns cu ou si am lasat la crescut 15-25 de minute; si in cele din urma le-am copt in cuptorul preincalzit la 230 grade pentru 15-20 minute.
3 comentarii:
Si eu fac des calzzoni si ne plac foarte mult!!!Ai tai arata apetisssant!!!Felicitari!!!
Mai lipseste sectiunea fierbinte,in rest o postare de nota 10,thx for sharing
I-mi plac forte mult calzzoni,dar sincera sa fiu i-am facut de vreo 2 ori de cand sant in Italia,de cate ori mi se fac e pofta ai cumpar,nu stiu de ce,ca doar sant mai buni facuti in casa.Ai tai sant tare apetisanti si iar mi-ai facut pofta!pupicei!
Trimiteți un comentariu