Aceasta prajitura am facut-o la un curs de gatit ,ABC Cooking Studio din Japonia.
Ingrediente : 85 gr ciocolata cu lapte
65 gr unt (topit)
25 gr cacao1 lingurita faina
2 oua
80 gr zahar
zahar pudra
- Amestecam faina cu cacao.
- Topim untul si ciocolata si apoi le amestecam.
- La 2 adaugam 1 amestecand continuu.
- Separam albusul de galbenus.
- Mixam albusul cu jumatate din cantitatea de zahar (40 gr)pana se face ca o bezea.
6.Amestecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar (40 gr)pana obtinem un fel de crema.
7.Amestecam apoi 3 cu 6 (galbenusurile amestecate cu zaharul)
8.Adaugam apoi 5 si amestecam de 3 ori.
9.Se pune in forma(15 cm) si se coace la 160 grade ptr 40 min.
Dupa ce o vom scoate din cuptor prajitura se va "desumfla" pe mijloc dar este Ok.Se pudreaza cu zahar pudra.
Prajitura a fost buna,poate putin amara dar asa ar trebui sa fie .Eu as reduce cantitatea de cacao la jumatate.
5 comentarii:
Sigur este foarte ciocolatoasa!
Pe curand.
Hello Gabriela, foarte frumos si delicios tot ce faci! Bravo si multe complimente! xo
Daniela iti multumesc mult de vizita.Nina's iti multumesc,timpul nu mi-a permis in ultima vreme sa mai postez dar sper sa am timp de acum incolo...O zi buna tuturor...
Oishii so !!...vreau si eu o felie ,onegai simasu!
woh che torta super cioccolatosa proprio come èpiace a me!complimenti!
Trimiteți un comentariu